Про очевидну тупість віруючих людей

Привіт люди. Написане нижче багато кому не сподобається, але чхав я на це, «свобода слова» все ж таки. Отож сьогодні мова піде про тупість віруючих, і якщо у вас в голові лишилось хоч трохи логічного мислення – заперечити наведеним фактам буде нічим. Хто бажає – ображайтеся, вважайте, що я продався сатані чи висувайте будь які інші теорії, якими ви заспокоїте себе і завдяки цьому зможете далі дотримуватись цих всіх релігійних тупостей 🙂

Тупість віруючих людей

Перший приклад тупості віруючих

Літо, жнива, люди збирають врожай пшениці, завершивши жінка говорить – “Дякувати богу все зібрали”. Давайте розберемося, за що ж вона дякує богу? Поле орав чоловік, використовуючи трактор і плуг придумані людиною. Посіяв теж чоловік, сівалку теж люди придумали. Від шкідників і хвороб пшеницю теж кропив чоловік, використовуючи розприскувач і “пестицид”, які теж придумали люди. Молотив поле теж чоловік (хоч і інший, комбайнер), уже з допомогою комбайна, придуманого людьми. Зерно возив чоловік, і мішки з пшеницею в зерносклад носив чоловік. Чому жінка подякувала богу, а не чоловікові?

Крім того, чоловік мав силу все це зробити завдяки тому, що добре поїв. Поїв він тим, що приготувала дружина, з продуктів, які теж ця сім’я виростила самостійно. До речі, жінка змогла виростити ці продукти завдяки тому, що й здоров’я не підвило, бо прийняла таблетки понижуючи підвищений тиск, лікуючись від грипу і т.д. Тобто ліками, створеними людиною (від хвороб, створених богом? бо ж типу він все створив, значить і хвороби?).

Жінка впала, зламала руку. В лікарні лікарі склали кістки і наклали гіпс. Після двох місяців гіпс зняли, жінка дякує богу, що все правильно зрослося і зажило. Заслуга тут лише лікарів, а дякують богу. Теж ж стосується і лікуванню від всіх інших хвороб – лікуються створеними людьми препаратами, лікують люди-лікарі, а подяка в кінці богу. Де логіка? Дякувати богу будеш, коли замість вживання ліків і лежання в лікарні ходитимеш святу воду пити пити в церкву і батюшка над тобою молитви читатиме. Якщо це тебе вилікує – тоді дякуй богу.

Про віруючих і їх тупість

Другий приклад тупості віруючих

Церкви… Будування церкви – неймовірна тупість. Люди всім селом постійно скидаються на це будівництво, потім скидаються на дорогі золотисті ікони, потім на утримання цієї ж церкви. Якщо все порахувати – гроші будуть неймовірні, навіть якщо врахувати, що під час відвідування церкви людина буде жертвувати лише 5-10 гривень. Якщо лікує тебе медицина, а не церква, то чому ці самі гроші не пожертвувати на дослідження наразі невиліковної хвороби, що таки знайти ліки? Чи на будівництво в селі невеличкої лікарні, в якій з цих же пожертв будуть закуповуватися ліки, якими потім будуть безкоштовно лікувати тих, кого потрібно?

А можна пожертвувати на дослідження в області зеленої енергетики, щоб світло, яке “горить” в кожному домі цих селян (це саме стосується і міських жителів) видобувалося не з вугілля (яке крім забруднення атмосфери ще й вбиває людей на шахтах), а з високоефективної сонячної електростанції, вітрогенератора чи навіть геотермальної електростанції? А може за ці самі гроші надрукувати книги для школи, бо їх там завжди не вистачає. Яка різниця, що це має зробити держава? Від цього залежить майбутнє ваших дітей! То що важливіше, поклони в церкві чи освіта дітей?

Добре було б ці ж пожертви направити на дослідження технологій, які дозволять вирощувати продукти (зерно, овочі і т.д.) в засушливих районах планети, чи технології опріснення води, щоб жителі цих регіонів були ситими і не страждали від спраги. Але ні, навіть для них важливіше пожертвувати гроші на церкву, щоб там молитися про допомогу у вирішенні своїх проблем, а не самому їх вирішувати.

Адже бог любить золото, йому важливо, щоб храми були помпезними і виблискували золотом. Тупі блондинки з американських фільмів теж люблять все блискуче і заради всяких золотих речей роблять все що завгодно :-)

Адже бог любить золото, йому важливо, щоб храми були помпезними і виблискували золотом. І чхав він, якщо вам доведеться місяць не доїдати, головне – пожертвуй гроші на ці блискучі штуки!

Третій приклад тупості віруючих

У певному селі великий «празник», в церкві служба і на неї приїздить якийсь там “присвяти” батюшка. Всі сходяться подивитися на нього, радіють що він приїхав, то ж така вдача… Приїхав цей священник на дорогій машині, одягнений у дорожезну обшиту золотистими нитками фігню (хз як воно зветься), всі ахкають і охкають. Одне питання, якого лисого той присвятий приїхав на дорогому авто і одітий не дешево? Чому він такий весь правильний і віруючий не приїхав автобусом в звичайному купленому на “барахолці” плащі?

Бо авто це зручно? То чого авто дороге, а не який простий ЗАЗ Ланос? Величезну різницю між вартістю можна було б направити на ремонт якої церкви в якомусь віддаленому маленькому селі. Він же пресвятий, чому так не зробив? Чого віруючі вважають цих людей такими правильними, якщо ті не діляться з іншими тим, чим мають? Завжди можна собі взяти дешевший необхідний виріб, а різницю направити на добру справу. Однак щось ті батюшки не поспішають так робити, натомість живують і “жирують” собі. Звісно, це не стосується всіх, десь та точно є той, який справді вірить і всього притримується. Але загалом, “шишки” далеко не такі правильні, а християни цього не розуміють, бо тупі.
Чому віруючі тупі

Найголовніша тупість віруючих

Кожен віруючий спростує все написане вище лише одним речення на зразок, “Бог допускає ту чи іншу подію”. Тобто мається на увазі, що бог допускає те, що чоловік зорав поле, зібрав зерно, вчений придумав ліки від раку і т.д. Здавалося б, це найпереконливіший довід, бо все що відбувається – відбувається по божій волі. АЛЕ це означає наступне – всі війни відбуваються САМЕ З БОЖОЇ ВОЛІ, всі вбивці вбивають людей саме тому, що бог допускає це. Все “погане”, що відбувається в світі – все це допускає бог. Більше того, по суті, він сам чинить всі ті вбивства і інше “нехороше”, просто не своїми руками.

Звідси простий висновок – цей бог жорстокий вбивця, якому плювати на всіх і який навіть пальцем не поворухне щоб врятувати чиєсь життя чи навіть життя мільйонів людей. Якщо ви віруюча людина і вважаєте себе хорошою людиною, то якби ви могли запобігти смерті навіть незнайомої вам людини, ви б це зробили? А якби могли запобігти другій світовій війні і мільйонам смертей, ви б це зробили? А якби могли запобігти смерті дитини при народженні (мати якої щонеділі ходить в церкву і не робить нічого поганого), ви б це зробили? Тоді ви кращі, ніж та істота, в яку ви вірите, бо вона нічого з цього не зробила, хоча і всемогутньою.

А ще ви тупі, бо вірите, що ця істота свята і краща всіх вас, і навіть цілком логічні доводи ви не почуєте. Вас же не навчили думати й аналізувати, вас навчили тупо вірити в певну інформації не залежно від того, правдива вона чи ні. На цьому й закінчу, але ще зазначу, що й атеїсти безсумнівно в чомусь тупі (наприклад, я точно тупий в квантові механіці), деякі може й у всьому, але принаймні в абсолютно абсурдні речі вони не вірять 🙂

Ідіоти

Та вірте у що завгодно, справа ваша, але хоч іноді підключайте логіку і побачите весь абсурд релігії.

Коментування вимкнено
  1. 2 роки назад
    • 2 роки назад
      • 2 роки назад
        • 2 роки назад
          • 2 роки назад
          • 2 роки назад
        • 2 роки назад
        • 2 роки назад
    • 2 роки назад
  2. 2 роки назад
    • 2 роки назад
  3. 2 роки назад
    • 2 роки назад
      • 2 роки назад
        • 2 роки назад